Împreună pentru o cauză nobilă: “Salvează o inimă” – ONG-ul care schimbă vieți

noriel.ro

Împreună pentru o cauză nobilă: “Salvează o inimă” – ONG-ul care schimbă vieți

Într-o lume în care sănătatea este din ce în ce mai importantă, există încă mulți copii si adulți care se confruntă cu probleme de sănătate grave. Din fericire, există organizații non-guvernamentale care lucrează pentru ai ajuta pe aceștia să-și depășească problemele și să trăiască o viață mai sănătoasă și fericită. Un astfel de ONG este “Salvează o inimă”.

Fondat în anul 2012, “Salvează o inimă” este o organizație neguvernamentală care își propune să ajute copiii cu diverse probleme de sănătate. Scopul lor este de a îmbunătăți calitatea vieții acestor copii și a familiilor lor prin intermediul unei game largi de servicii.

Principalele activități ale organizației includ finanțarea intervențiilor chirurgicale necesare pentru copiii cu probleme de inimă, sprijinul pentru recuperare și reabilitare, precum și consiliere psihologică și suport emoțional pentru copii și familiile lor. 

“Salvează o inimă” lucrează cu un număr mare de medici specialiști în domeniul bolilor cardiace congenitale și are parteneriate cu multiple spitale și centre medicale din România, pentru a asigura servicii de calitate și accesibile. Organizația colaborează, de asemenea, cu alte organizații non-guvernamentale din România și din străinătate, precum și cu companii și persoane fizice care doresc să sprijine această cauză.

Până în prezent, “Salvează o inimă” a ajutat foarte multi copii si adulti să primească intervenții chirurgicale și alte tratamente necesare pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate. Organizația se bazează în mare parte pe donații și sponsorizări pentru a-și finanța activitățile, iar toți banii colectați sunt utilizați exclusiv în beneficiul adultilor, copiilor și familiilor lor.

În concluzie, “Salvează o inimă” este o organizație non-guvernamentală deosebit de importantă, care ajută copiii cu probleme de sănătate să primească tratamentul și suportul de care au nevoie pentru a avea o viață sănătoasă și fericită. Activitățile lor sunt de mare ajutor pentru familiile care se confruntă cu aceste probleme și aduc speranță și îmbunătățiri semnificative în viața copiilor si al adultilor. 

Jucarii copii de noapte

Jucarii de noapte pentru copii

Dragă cititorule, Astăzi aș vrea să îți povestesc despre jucăriile de noapte pentru copii și despre cât de importante sunt ele în dezvoltarea lor. Știm

Mai mult »

Tags:

Care este parerea ta?

Leave a reply

Lulu🎲Toys
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Devino Membru!​

Și Află Despre Ultimele Promoții

Jucarii Star Wars