Harry Potter Hogwarts Battle The Charms and Potions Expansion

noriel.ro

“Fericirea poate fi găsită, chiar și în cele mai întunecate vremuri, dacă ne amintim doar să aprindem lumina.”


– Albus Dumbledore

Harry Potter - Hogwarts Battle

 

    Acesta este unul dintre jocurile din Lumea Vrăjitorilor care merită  încercat, in mod special acuma, în anul 2021, când pandemia nu are limite, iar cel mai indicat aspect este să stai in casă. Copiii și adolescenții se pot juca cu prietenii sau chiar în familie , socializând cât mai mult posibil.

   Jocul constă în apărarea școlii de vrăjitori, Hogwarts, de personajul malefic, Cel Care Nu Trebuie Numit sau după celălalt nume al său, Cap-De-Mort(Lord Voldemort).

   Împreună cu încă patru prieteni vă puteți îmbunătăți strategia de joc și veți dezvolta abilități tactice care vă vor ajuta chiar și în viața de zi cu zi.  Îmbunătățește-ți experiența cu abilitatea magică ,pentru a te ajuta în timp ce lupți cu noi ticăloși și întâlnești și mai multe provocări. Problemele apar , iar numai lucrând împreună veți putea proteja Lumea vrăjitorilor de Cel Care Nu Trebuie Numit.

   Veți prelua rolul eroic al unuia dintre cei patru eroi originali: Harry, Ron, Hermione sau Neville și aderarea la luptă a unui  nou personaj ,Ginny Weasley , mărind jucătorii până la cinci eroi. Acest joc este conceput pentru a fi jucat într-o serie de șapte Jocuri din ce în ce mai dificile.OBIECTIVUL JOCULUI:

Este de a coopera cu ceilalți eroi și de a învinge  Răufăcătorii si Creaturile înainte ca acestea să preia controlul tuturor locațiilor.

SISTEMUL DE JOC:

Fiecare runda constă în 4 pași:

Pasul 1: Descoperirea și rezolvarea Artei Magiei Negre. Evenimentele si Întâlnirea.

Fiecare Întâlnire are un efect de joc care se va declanșa când sunt îndeplinite anumite condiții. Verificați acest lucru după rezolvarea evenimentelor de Arta a Magiei Negre.

Vecini: Fiecare dintre efectele Artei Magiei Negre din acest pachet face referire la termenul „Vecin”. Vecinii tăi sunt acei jucători de la stânga și de la dreapta ta. Într-un joc cu doi jucători, doar celălalt erou se numără ca un vecin

Pasul 2: Rezolvă abilitățile Răufăcătorilor.

Pasul 3: Joacă cartonașele Hogwarts şi acționează ca un erou.

  • Folosește abilitatea ta magică.

 Farmecele sunt legate de sănătatea unui jucător. De obicei, cu cât mai mica e sănătatea ta, cu atât efectul va fi mai bun. O abilitate de farmece poate fi folosită o singură dată la rândul tău, indiferent de cât de multă sănătate câștigi (sau  pierzi). Înainte de a juca toate cartonașele, ia în considerare abilitatea pe care ai vrea să o folosești la rândul tău, și dacă ai nevoie să câștigi sănătate (sau sa arunci o carte) să poți declanșa efectul dorit.

  • Jucați cărți pentru a câștiga resurse și a genera efecte.

Cărți Alungate: Un alt termen folosit pe unele cărți este “alungată”. Când un erou alungă o carte, scoate-o din puntea ta. Așezați cărțile alungate în grămada din centrul tablei de joc. Cărțile pot fi jucate fie pentru efectul lor sau alungate, dar nu și ambele.

  • Atribuiți “fulger-jeton” și / sau “monede” pentru Ticăloși și Creaturi.

Nu toți ticăloșii pot fi învinși cu  fulger-jetoane, unii dintre ei necesită monede. O singură monedă poate fi plasată pe fiecare Ticălos pe rând. De exemplu, Cornelius Fudge va dura cel puțin 7 ture pentru a fi învins.

  • Folosiți monede pentru a achiziționa cărți noi.

Nu puteți utiliza monedele atribuite    TicăloșilorRăufăcătorilor trebuie să achiziționați și cărți HOGWARTS

Pasul 4: Incheie-ți runda!

  • Finalizarea unei Întâlniri.

Înainte de înlocuirea cartonașelor la sfârșitul rundei , verifică să vezi dacă ai completat Întalnirea. Daca ai făcut-o , revendică-ți cartea. Poate iți va trebui cartonașul la o rundă ulterioară.

LORD VOLDEMORT:

Ca și în jocurile trecute, Lordului Voldemort nu-i poate fi  fulgerul-jeton atribuit imediat. Va trebui să completezi toate Întâlnirile și să învingi toți Răufăcători (si Creaturile) înainte de a atribui orice fulger-jeton lui Voldemort.

SFÂRȘITUL JOCULUI:

Jocul se poate încheia în una din cele doua variante:

  1. Întâlnirile sunt completate si toți Răufăcătorii și toate Creaturile sunt înfrânte – EROII ÎNVING.

Felicitări , Flitwick este mândru de Farmecele tale de la ora. Poți deschide pachetul al doilea(jocul al doilea) si urmărește regulile de acolo.

  1. Răufăcătorii și Creaturile au controlul tuturor locațiilor – EROII PIERD

Adu-ți aminte să învârți. Nu ești încă pregătit să treci la pachetul al doilea(jocul al doilea). Resetează jocul si începe-l din nou.

Acest joc nu este unul foarte greu, dar nici ușor, prin urmare îți pune mintea la încercare și îți dezvoltă anumite abilități. Fiecare copil s-ar bucura să-l aibă și, de asemenea, să-l și joace cu familia sau prietenii. Relațiile interumane ajută cel mai eficient copilul, mai ales când se bucură și are ce învăța de la cei din jurul lui. Nu este ușor să crești un copil, însă poți să faci creșterea mai distractivă prin jocuri interactive.

Pentru a putea juca The Charms and Potions Expansion aveți nevoie de jocul de bază Harry Potter: Hogwarts Battle.

noriel.ro

Harry Potter Hogwarts Battle / Batalia de la Hogwarts: Jocul de baza (RO)

 

Vă las şi un video cu instrucțiuni cum se joacă:

Cum se activează subtitrarea in română?

Simplu! Iată 4 paşi cum să-ți activezi subtitrarea:

Pasul 1: Click pe iconța de subtitare – “Subtitrări (c)”

Cum se activeaza subtitrarea in romana

Pasul 2: Click pe opțiunea “Subtitrări (1)”.

Cum se activeaza subtitrarea in romana

Pasul 3: Selectează “Traducere automată”

Cum se activeaza subtitrarea in romana

Pasul 4: cauta si selectează “Română”

Cum se activeaza subtitrarea in romana

Gata! Asta a fost. Atâta de simplu!

Cum se activeaza subtitrarea in romana

Lasă un comentariu dacă ți-a plăcut sau nu articolul şi dacă ai nevoie de informații suplimentare.

noriel.ro
Care este parerea ta?

Leave a reply

Lulu🎲Toys
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Devino Membru!​

Și Află Despre Ultimele Promoții

Jucarii Star Wars