Accesorii și piese de schimb pentru vehiculele copiilor tăi – ATV, UTV…

noriel.ro

Cu siguranță, atunci când vine vorba de vehiculele pentru copii, cum ar fi motocicletele, ATV-urile, mașinile electrice, scuterele sau UTV-urile, este important să aveți la îndemână o varietate de piese și accesorii de schimb. Deși aceste vehicule sunt construite pentru a fi durabile și de încredere, există momente în care pot apărea probleme tehnice și este important să puteți găsi rapid și ușor piesele de schimb potrivite.

noriel.ro
Reparatii masinute electrice
Image by Freepik

Din fericire, există o mulțime de opțiuni disponibile pentru a vă ajuta să vă mențineți vehiculul în condiții optime. În continuare, vom discuta despre unele dintre cele mai populare și utile piese de schimb și accesorii pentru motociclete, ATV-uri, mașinile electrice, scuterele și UTV-urile destinate copiilor.

Piese de schimb pentru ATV-uri:

ATV-urile sunt vehicule puternice și durabile, dar pot avea și ele nevoie de anumite piese de schimb pentru a rămâne în condiții optime. Unele dintre cele mai importante piese de schimb pentru ATV-uri includ: curele de transmisie, lănțiși, ambreiaje, seturi de reparații ale sistemului de frânare, baterii și filtre de aer. Este important să verificați aceste componente în mod regulat și să le înlocuiți imediat dacă sunt uzate sau deteriorate.

Pedala acceleratie pentru masinuta / ATV / Motocicleta electrica

pedala acceleratie de schimb pentru copii

Maneta de frana pentru ATV electric

frana pentru ATV copil

Schimbator directie pentru ATV electric

schimbator ATV copil

Piese de schimb pentru mașinile electrice pentru copii:

Mașinile electrice pentru copii sunt o modalitate minunată de a le oferi micuților dumneavoastră o experiență de conducere distractivă și sigură. Cu toate acestea, aceste vehicule pot avea nevoie de anumite piese de schimb pentru a funcționa în mod corespunzător. În general, cele mai importante componente ale mașinilor electrice pentru copii sunt: bateriile, motoarele electrice, încărcătoarele de baterii și anvelopele.

Maneta schimbator directie pentru masinuta electrica

schimbator viteze copii

Pedala acceleratie pentru masinuta electrica copii

Comutator cu retinere, 2 poziti 2x2 sau 4x4 pentru masinute

Piese de schimb pentru scutere:

Scuterele sunt un mod excelent pentru copii de a se deplasa rapid și eficient în jurul cartierului. Cu toate acestea, aceste vehicule pot avea nevoie de anumite piese de schimb pentru a funcționa în mod corespunzător. Unele dintre cele mai importante piese de schimb pentru scutere includ: anvelope, baterii, încărcătoare de baterii, motor electric, plăcuțe de frână și accesorii pentru iluminat. Este important să verificați aceste componente în mod regulat și să le înlocuiți imediat dacă sunt uzate sau deteriorate pentru a vă asigura că scuterul rămâne într-o stare optimă de funcționare.

Contact + Blocator ghidon pentru scuter electric Solley SMD-X12

piesa scuter electri copii

Scarita, suport picior pentru scuter electric Solley SMD-U1

Acceleratie electrica pentru scuter SMD-103

accelertatie electrica defecta la scuterul copilului

Piese de schimb pentru UTV-uri:

UTV-urile sunt vehicule off-road puternice și versatile, iar utilizarea lor poate duce la uzură sau deteriorare a anumitor componente. Cele mai importante piese de schimb pentru UTV-uri includ: anvelope, suspensii, frâne, transmisii, baterii și filtre de aer. Înlocuirea acestor componente la timp poate ajuta la prevenirea problemelor tehnice și la menținerea vehiculului într-o stare optimă de funcționare.

Maneta schimbator directie pentru UTV electric Rocker

reparatii UTV copii schimbator directie

Pedala acceleratie pentru masinuta / ATV / Motocicleta electrica

pedala acceleratie de schimb pentru copii

Piese de schimb pentru motociclete:

Când vine vorba de piese de schimb pentru motociclete, trebuie să aveți la îndemână o varietate de componente. Printre cele mai importante se numără: baterii, filtre de aer, aprindere, carburatoare, anvelope și alte accesorii. Este important să verificați în mod regulat aceste componente pentru a vă asigura că sunt într-o stare bună și să le înlocuiți imediat dacă apar semne de uzură sau deteriorare.

Baterie 36V 16 Ah Lithium Ion pentru Biciclete, motociclete, atv-uri electrice
Baterie electrice

Sperăm că acest articol v-a oferit o perspectivă clară asupra importanței pieselor de schimb și a accesoriilor pentru vehiculele destinate copiilor. În general, este important să verificați și să înlocuiți în mod regulat piesele uzate sau deteriorate pentru a vă asigura că vehiculul dvs. rămâne în condiții optime de funcționare.

Atunci când căutați piese de schimb și accesorii pentru motociclete, ATV-uri, mașinile electrice, scuterele sau UTV-urile destinate copiilor, asigurați-vă că faceți cercetări înainte de a cumpăra. Luați în considerare factori precum compatibilitatea cu modelul și marca vehiculului dvs. și verificați recenziile altor utilizatori pentru a vă asigura că ați ales cele mai bune piese de schimb disponibile.

Cu puțină atenție și planificare, puteți fi siguri că vehiculul copilului dumneavoastră va funcționa în mod corespunzător și va fi gata de aventură în orice moment.

Alte recomandari:

Roata din plastic pentru masinuta electrica JC002 BJC002
Motoreductor 24V 10000 RPM pentru UTV electric Racing 3000
motordeductor
Capac roata pentru masinuta electrica Lexus, diametru 23 cm
Capac roata masinuta electrica
Roata din spuma EVA, modelul NOU, pentru masinuta electrica Ford F150
rooata spuma masinuta electrica
Roata din cauciuc EVA pentru masinuta electrica JC002
Panou comanda lumini, semnalizari, claxon pentru scuter electric Solley
Panou comanda lumini, semnalizari, claxon pentru scuter electric Solley
Cupa incarcatoare pentru excavator Volvo
Cupa incarcatoare pentru excavator Volvo
Incarcator 12V 1000MAh pentru masinuta electrica
Baterie detasabila 12V 10Ah pentru masinuta electrica
Geaca de politie pentru copii cu sapca, marime 116-122
Geaca de politie pentru copii cu sapca, marime 116-122

De asemenea, dacă copilul dumneavoastră prezintă interes pentru această categorie de sport sau articole de exterior, va recomandăm produsele din catalogul nostru atent selectionate sau chiar direct de la partenerul nostru.

Image by brgfx on Freepik
Care este parerea ta?

Leave a reply

Lulu🎲Toys
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Devino Membru!​

Și Află Despre Ultimele Promoții

Jucarii Star Wars