TOP 3 jocuri pentru copii intre 2 si 4 ani

noriel.ro
jucarii pentru copii de 2 3 si 4 ani

 A ține pasul cu dezvoltarea abilităților și intereselor unui copil de 2 ani poate fi un sprint – uneori la propriu – sau un joc de ghicitori. „Joaca este modul în care încep să înțeleagă lumea”, a spus Heather Singh, director asociat de educație școlară și galerie la Thinkery, un muzeu pentru copii din Austin, Texas.

Cele mai captivante jucării pentru copiii de 2 ani oferă o mulțime de opțiuni diferite pentru jocuri manipulative. Copiii de această vârstă își pot folosi abilitățile motorii fine în modurile mai precise, cum ar fi stivuirea, potrivirea și răsucirea pieselor mai mici. Unii copii de 2 ani încă se angajează în principal în „joc paralel”, în timp ce alții sunt interesați să se joace cu alți copii; jocurile simple de societate îi pot ajuta să exerseze împărtășirea și luarea pe rând. Jucăriile care lasă un copil de 2 ani să sară, sau să-și consume în alt mod o parte din energiile nemărginite sunt, de asemenea de succes.

Am vorbit cu Singh și cu alți experți în dezvoltarea copiilor, împreună cu părinții și alți îngrijitori din personal, pentru a identifica cadouri memorabile și captivante pentru copiii de 2 ani. Unele dintre jucăriile de pe această listă sunt recomandate oficial copiilor cu vârsta peste 3 ani. Testerii noștri s-au jucat cu aceste jucării în afara recomandărilor lor oficiale privind intervalul de vârstă și au considerat că sunt potrivite pentru acest ghid.

Dacă sunteți în căutarea mai multor idei de cadouri pentru copii, consultați ghidurile noastre cu cele mai bune cadouri pentru copii de 1 an, 3 ani4 ani, 5 ani, 6 ani, 7 ani, 8 ani, 9 ani și 10 ani. Avem și ghiduri pentru cadouri pentru adolescenți. (Rețineți că, deoarece copiii se dezvoltă în ritmuri diferite, toate recomandările de vârstă ar trebui luate cu un sâmbure de sare.) Și vă rugăm să vă împărtășiți cele mai bune idei în comentariile de mai jos.

noriel.ro

Drept urmare va prezentăm un TOP 3 jucării pentru copiii cu varstele intre 2 si 4 ani

 Pentru copiii de doi ani este destul de greu de făcut cumpărături – nu mai sunt bebeluși, dar nici suficient de mari pentru multe dintre jucăriile mai complexe care îs de interes pentru frații lor mai mari. Dar, dacă știi unde să cauți, poți găsi o mulțime de idei de cadouri captivante și interactive, care îți vor menține copilul ocupat și stimulat mental. Gândiți-vă la seturi STEM, jucării care pot fi folosite în interior sau în aer liber.

 „Pe măsură ce copiii mici cresc, încep să se bucure de seturi de joacă, triciclete și scutere, puzzle-uri, seturi de construcție, cărți de colorat, rechizite de artizanat de bază, jocuri timpurii, trenuri și piste de curse și instrumente muzicale”, spune dr. Natasha Burgert, medic pediatru. în South Overland Park, Kansas. 

De ce?

Aceste jucării vă pot ajuta copilul să dezvolte abilitățile motorii și cele sociale înainte de a începe școala.

Aici, puteti gasii cele mai bune idei de jucării pentru a un face cadou copiilor de 2 ani în acest sezon de sărbători.

#1 LEGO DUPLO – Cutie in forma de caramida (10913)

 Excelent pentru a-i introduce pe copiii mici în bucuriile de a construi cu cărămizi Lego, acest set de la LEGO DUPLO este jucaria perfecta pentru micuti.

#2 Papusa Maia animalut, Iepuras

Maia s-a deghizat intr-un animalut dragalas si te cheama la rasfat!
Cu un costum pufos de plus, corp moale si detalii realiste, e numai buna de strans in brate.

Aceste păpuși din vinil moi cu aspect clasic sunt durabile și vin într-o gamă largă de tonuri de piele și culori de păr. Păpușile Maia au ochi care par reali. Aceste păpuși au fost o alegere populară care au copii mici. Deși nu sunt scumpe, păpușile Maia sunt la fel de drăguțe ca și oricare alte păpuși.

#3 Prima bicicletă!

 O bicicletă de balans îi poate ajuta pe copii să învețe să conducă, să frâneze și să se mențină drept pe un vehicul cu două roți încă de la o vârstă foarte fragedă. Multe familii constată că bicicletele cu echilibru trec pe biciclete cu pedale mai devreme și fără faza de antrenament (roțile de antrenament nu învață cu adevărat un copil să echilibreze). Bicicleta de echilibru este ușor de asamblat, durabilă și oferă o gamă de reglaje pentru copii de diferite mărimi și vârste, inclusiv pentru cei de 2 ani. (Este cea mai bună alegere din ghidul nostru pentru cele mai bune biciclete de echilibru.)

noriel.ro

Bonus! Pentru fete si baieți

Care este parerea ta?

Leave a reply

Lulu🎲Toys
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Devino Membru!​

Și Află Despre Ultimele Promoții

Jucarii Star Wars