Ho-Ho-Ho! Crăciunul. Sărbătoarea magică!

noriel.ro

Cum să te pregătești pentru Crăciunul din 2022 în 3 pași simpli

Dacă vă întrebați cum să vă pregătiți pentru sărbătorile de anul acesta, atunci nu vă faceți griji. Avem câțiva pași simpli pentru tine.

În primul rând, asigurați-vă că vă cumparati alimentele și cadourile la timp. Cel mai bun moment pentru a face acest lucru este la sfarsitul lunii Noiembrie de Black Friday și începutul lunii Decembrie. Totuși, dacă nu poți face asta, atunci măcar asigură-te că le achizitionezi înainte de 15 decembrie a anului. În ceea ce privește dieta ta în timpul sărbătorilor, încearcă să mănânci sănătos și să urmărești aportul de calorii, mai ales în timpul meselor din Ajunul Crăciunului și din ziua de Crăciun.

Nu uita sa iti decorezi casa, adu magia sarbatorilor si in casa ta! SI bineințeles recită-ți colindele! Nu-i asa? urmează să mergi poate cu colindatul.

În cele din urmă, asigură-te că iei câteva zile de vacanță din timp, astfel încât să poți lua o pauză de la serviciu și să simți vibe-ul si sa te poți distra în această perioadă!

 Crăciunul este chiar după colț. Aceasta înseamnă că este timpul să începem să ne gândim cum vom petrece ziua cea mare cu prietenii și familia. Așa e, Crăciunul din acest an, 2022 este la o aruncătură de băț, în mai puțin de o luna de zile urmează a-l sărbătorii!

 Anul acesta a fost unul dur pentru mulți dintre noi, cu câteva evenimente semnificative petrecându-se peste tot în lume. Dar nu-ți face griji! Am compilat câteva sfaturi de top despre cum te poți bucura în continuare de acest sezon de sărbători, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat anul acesta.

Ce vrei să-ți aducă Moș Crăciun?

 Moș Crăciun figura legendară care livrează cadouri în casele copiilor în Ajunul Crăciunului.

 Copiii nu ar trebui să ceară doar jucării și jocuri de la Moș Crăciun. De asemenea, ar trebui să ceară haine și alimente hrănitoare.

 Unii copii ar putea să nu fie conștienți că avem propriul Moș Crăciun care ne oferă cadouri în fiecare zi. De asemenea, ar trebui să-l rugăm pe Moș Crăciun să ne aducă sănătate și fericire.

noriel.ro

Care sunt tradițiile tale preferate de iarnă? Cum se vor schimba în 2022?

Am adunat o listă cu 10 dintre cele mai populare tradiții de sărbători. Vedeți la câte participa familia dvs. și, de asemenea, obțineți inspirație pentru unele tradiții noi pe care poate doriți să le începeți! Avem, de asemenea, o listă amuzantă cu 12 tradiții de Crăciun din întreaga lume de care ați putea sau nu să le cunoașteți și pe care le puteți folosi ca idei despre cum să sărbătoriți Crăciunul într-un mod nou împreună cu familia sau cei dragi.

1

INSTALEAZĂ BRADUL DE CRĂCIUN

 Poate doriți să participați la una dintre cele mai vechi tradiții de Crăciun, care datează din secolul al XV-lea. Adică, desigur, selectarea și decorarea unui brad de Crăciun. În fiecare an, 26.2 milioane de brazi de Crăciun naturali sunt vânduți numai în la noi, in Romania. Fie că mergi să-ți tai propriul brad, să cumperi unul sau să folosești un brad artificial, împodobirea unui brad este unul dintre primele semne că sezonul sărbătorilor de Crăciun este aproape.

 Dacă intenționați să vă aventurați și să găsiți un copac adevărat, găsirea celui perfect poate dura ceva timp. Poate doriți să luați în considerare lucruri precum parfumul, cât de rezistente sunt crengile pentru a ține toate ornamentele, prețul, culoarea, forma, înălțimea și așa mai departe. Deși există o mulțime de variabile de luat în considerare, vei ști când o vei găsi pe cea perfectă pentru casa ta.

 Odată ce ați adus în sfârșit bradul în casa dvs., începe distracția de a decora. Împodobește-ți bradul cu lumini, beteală, ghirlande, ornamente și o serie de alte produse care se potrivesc temei și gustului familiei tale. Multe familii atârnă în fiecare an un ornament special care are o semnificație specială pentru ei. Începeți o tradiție de Crăciun de familie de a adăuga un ornament special în fiecare an în brad. Minted oferă felicitări de sărbători ornamentale unice în cazul în care doriți să creați ornamente speciale pe care să le trimiteți celor dragi anul acesta.

Brad de Craciun
2

VEZI UN FILM DE CRĂCIUN

Filme de craciun

 O tradiție unică în timpul sărbătorilor ar fi vizionarea unor filme specifice care ne imbraca in spritul sărbătorilor. Există o serie interesanta care variază de la filme vechi la desene animate. Ce modalitate mai bună de a sărbători sărbătorile decât cu clasice atemporale precum „It’s A Wonderful Life”, „Miracle on 34th St.” sau „The Christmas Story?” Nu uitați de acele desene care vor fi pentru totdeauna parte a sărbătorilor, precum „Rudolf the Red-Nosed Reneer”, „A Charlie Brown Christmas” și „Frosty The Snowman”. În timp ce unele dintre acele filme și desene animate mai vechi s-ar putea să nu fie la fel de populare pentru generația tânără, puteți găsi întotdeauna cele mai recente favorite ale familiei care vă aduc un zâmbet pe buze, cum ar fi „Singur acasă”, „Elf” „ sau „The Grinch”. Cine a furat Crăciunul.”

Bineinteles nu putem neglija seria Harry Potter, cu care ne-am petrecut an de an Craciunul.

 Deoarece cei mai mulți dintre noi avem ceva timp liber în această perioadă a anului, există și o serie de filme de succes care vor fi lansate în perioada sărbătorilor. Relaxați-vă și bucurați-vă de aceste filme și spectacole grozave în timpul sărbătorilor.

3

DECOREAZĂ-ȚI CASA ȘI CURTEA

Decorarea de sărbători nu se limitează doar la brad. Decorează-ți casa cu lumini de Crăciun și fii invidia cartierului tău. Unele afișaje chiar coordonează luminile pentru a se stinge și aprinde la unison cu melodiile populare de Crăciun. Familiile călătoresc adesea de la kilometri în jur pentru a căuta cele mai frumoase afișaje de lumină.

În timp ce vă decorați casa, nu uitați să agățați ciorapi pentru fiecare dintre membrii familiei dvs., chiar și pentru animalul vostru special. Amintiți-vă, nu trebuie să aveți un șemineu pentru a agăța ciorapii. Le poți agăța de balustrada scării, de ghirlandă, de o bibliotecă, de tăblia patului tău, de suportul TV și în multe alte locuri. Fii creativ! 

Craciun 2021
noriel.ro
4

ATÂRNAREA VÂSCULUI

 Tradiția de a agăța vâsc în casă datează din secolul al II-lea sau al III-lea. Se spunea că vâscul are puteri care aduc noroc unui cămin scăpând de spiritele rele. Mai frecvent, a fost folosit și ca semn de dragoste și prietenie. De aici își are originea obiceiul de a săruta sub Vâsc. Dacă sunteți curios de unde puteți cumpăra vâsc în apropiere, luați în considerare PEPCO, Auchan chiar și Hornbach.

Vasc Craciun
5

Găzduiește sau participă la cina de Crăciun

Dintre numeroasele tradiții de Crăciun sărbătorite în întreaga lume, cel mai comun este celebrarea unei mese comune. Creați amintiri și reflectați asupra anului alăturându-vă prietenii și familia împreună pentru a savura o masă delicioasă. Dacă ideea de a interacționa cu un grup mai mare în acest sezon de sărbători te face să te simți neliniștit, încearcă să găzduiești doar o masă specială împreună cu familia ta.

După cum vă puteți imagina, există nenumărate opțiuni alimentare de care oamenii se bucură în întreaga lume în timpul Crăciunului, cu toate acestea, există câteva produse de bază care fac parte din multe mese de Crăciun. Unele clasice includ sarmalele, salata de boeuf,  friptura de porc sau chiar si curcan la cuptor.

cina de Craciun
6

Coaceți prăjituri de Crăciun și decorați casa cu turtă dulce

 Deși toți iubim o masă bună, procesul real de coacere împreună este adesea o tradiție de familie în sine. A face prăjituri, a coace plăcinte sau a construi case de turtă dulce se încadrează în spiritul sărbătorilor pe care este mai bine să dăruiești decât să primești. Nu uitați să puneți deoparte câteva fursecuri (cu un pahar de lapte) pentru când Moșul face o vizită. Unele gustări populare de Crăciun includ:

    • Prajituri de zahar cu decoratiuni complicate
    • Oameni din turtă dulce
    • Placinta de dovleac
    • Mâncăre pentru cățeluși
Turta dulce
7

SCHIMB DE CADOURI

 Dăruirea de cadouri este una dintre cele mai îndrăgite tradiții ale Crăciunului (în special pentru copii) și se întocmește pe vremea când cei trei magi au oferit cadouri de aur, tămâie și smirnă pruncului Isus în iesle. Cadourile sunt de obicei plasate sub bradul de Crăciun sau în ciorapi, dar momentul și locul pot varia în funcție de locul în care locuiți în lume. De exemplu, în unele țări europene (Țările de Jos, Germania, Cehia), unele cadouri sunt deschise încă din 5 decembrie, chiar înainte de Ziua Sfântului Nicolae pe 6 decembrie. Exista si cateva câteva moduri unice de a face schimb de cadouri în grupuri mari, cum ar fi:

Secret Santa Romania
    •  Secret Santa – În mediile de lucru, o tradiție populară a schimbului de cadouri este prin „Secret Santa”. Acesta este momentul în care fiecărei persoane dintr-un grup i se atribuie aleatoriu numele altuia din grup și este responsabilă pentru a le primi un cadou fără ca ea să-și cunoască identitatea „Moș Crăciun”.
    • Elefantul Alb – O întorsătură distractivă a tradiției „Secret Santa” este cunoscută sub numele de „Elefantul Alb”. În această tradiție, toate cadourile sunt plasate într-o locație centrală. Se extrag numere pentru momentul în care fiecare participant va alege un cadou. Destinatarii au opțiunea de a lua un cadou deschis anterior de la o altă persoană sau de a-și testa norocul selectând un cadou neîmpachetat. Conceptul „Elefantul Alb” oferă un mediu mai distractiv și interactiv pentru un schimb de cadouri.
Decoratii Craciun
    • Christmas Story Pass-Around – În acest joc de schimb de cadouri, toată lumea începe cu cadoul pe care l-a adus. O poezie sau o poveste obișnuită de Crăciun este citită cu voce tare și după anumite pauze în text, toate cadourile sunt trecute la stânga, la dreapta sau peste masă. Cadourile sunt schimbate continuu până când povestea este completă.
    • Tradiția de a oferi cadouri altora este centrată în a arăta cât de mult îi apreciem pe ceilalți și prețuim rolul pe care îl joacă în viața noastră. Pe măsură ce faceți cumpărăturile de sărbători, amintiți-vă că Crăciunul este un moment pentru a vă gândi la alții și la bucuria de a dărui mai degrabă decât de a primi.
Cadouri de Craciun
noriel.ro
8

TRIMITE FELICITARI DE CRACIUN

 Schimbul de felicitări a devenit o tradiție în timpul sărbătorilor. Este o modalitate excelentă de a comunica cu prietenii, familia și de a exprima faptul că te gândești la ei. Anul acesta a fost unul foarte neobișnuit, mulți dintre noi nu ne-am aventurat prea departe de casă, ceea ce înseamnă că probabil că a trecut ceva timp de când unii dintre prietenii și familia ta mai îndepărtate ți-au văzut fața. Felicitarea anuală a sărbătorilor va fi apreciată cu atât mai mult în Decembrie. Știați că desii în Romania nu se prea trimit, în Statele Unite se trimit anual peste două miliarde de felicitări de Crăciun?

Feliciatari de Craciun
9

ASCUNDE UN ELF PE UN RAFT

 Fenomenul “Elf on a Shelf” a devenit o tradiție de Crăciun de familie cu aproape 15 ani în urmă. Este derivat dintr-o poveste pentru copii despre spiridușii lui Moș Crăciun care veghează asupra copiilor și îi raportează lui Moș Crăciun despre activitățile bune și rele ale copiilor observate în acea zi.

Tradiția a devenit extrem de populară printre adulți și copii, deoarece spiridusul se ascunde într-un loc nou în fiecare dimineață în jurul casei, iar copiii încearcă să-l găsească. Se spune că spiridușii au puteri magice derivate din adoptarea și iubirea unui copil. Cu toate acestea, copiii trebuie să urmeze o regulă simplă și anume să nu atingă spiridusul, altfel elfii își pot pierde magia. Dacă sunt atinși, spiridușii nu pot raporta moșului urările de Crăciun ale copiilor.

Cadouri de craciun
10

ASCULTĂ CÂNTECE DE CĂRĂCIUN ȘI DU-TE LA COLINDAT

 Muzica joacă un rol important în multe tradiții de Crăciun din întreaga lume. Ascultăm melodiile preferate de Crăciun împreună cu familia și prietenii și avem lista noastră cu melodii preferate, cum ar fi „O Holy Night”, „Let It Snow”, „Jingle Bells” și bineînțeles cele a le lui Hrușcă.

O tradiție de Crăciun care s-a transmis de la multe generații este colindatul, în care un grup de oameni se prezintă la case pentru a le da serenade locuitorilor cu muzică de sărbători. Unele școli și licee au adoptat chiar practica încurajând anumite grupuri de elevi să călătorească din clasă în clasă cântând. Această tradiție sau colindat datează din secolul al XIX-lea și este încă practicată în multe țări până în prezent. Din cauza preocupărilor legate de distanțarea socială în 2022, tradiția colindelor s-ar putea, din păcate, să ia un an liber și anul acesta.

Colinde
noriel.ro
Poezii cu jucarii pentru copii

Poezie despre jucarii pentru copii

Jucarii pentru copii La Lulutoys copiii sunt mereu fericiți, Când descoperă jucăriile colorate și vesele. Sunt păpuși, mașinuțe sau trenulețe, Care îi încântă și îi fac să

Mai mult »
Jucarii copii de noapte

Jucarii de noapte pentru copii

Dragă cititorule, Astăzi aș vrea să îți povestesc despre jucăriile de noapte pentru copii și despre cât de importante sunt ele în dezvoltarea lor. Știm

Mai mult »

Care este parerea ta?

Leave a reply

Lulu?Toys
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Devino Membru!​

Și Află Despre Ultimele Promoții

Jucarii Star Wars